Hvem er vi?

 

 

Vårt mål

Vårt mål er å promotere de økonomiske, kommersielle og industrielle båndene som knytter Norge og Frankrike sammen, samt å fremme bilateralt samarbeid mellom de to landene. 

Vi har vært en viktig aktør i Norge og Frankrike siden 1919, og vår visjon er at vi skal fortsette å spille en nøkkelrolle innen fransk-norsk næringsliv i minst hundre år til. 

 

Samarbeid

Takket være våre medlemmer og våre samarbeidspartnere i næringslivet, har Fransk-Norsk Handelskammer blitt en viktig aktør i det bilaterale samarbeidet mellom Norge og Frankrike. Våre medlemmer kommer fra et stort utvalg forskjellige sektorer. Dette tillater oss å være aktive innen områder som teknologi, energi og maritim industri, samt å fremme samarbeid på tvers av sektorer og bransjer. 

 

 

Utvikling

Vi følger utviklingen av nye markedstrender i Norge og Frankrike nøye. Gjennom å holde oss oppdatert på ny teknologi og nye trender kan vi bedre bistå våre medlemmer og partnere. 

 

Innovasjon

Fransk-Norsk Handelskammer jobber med å fremme innovasjon og utveksling av kunnskap, med mål om å styrke samarbeidet og forholdet mellom næringslivet i Norge og Frankrike. 

 

Teamet

Vi er et flerkulturelt team som ser fram til å bistå deg og dine prosjekter i Norge.

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Close

Meld deg på vårt nyhetsbrev!