Fransk-Norsk Dag

Fransk-Norsk Dag

Hvert år siden 2005 har Norsk-Fransk Handelskammer invitert sine medlemmer og kontakter til Fransk-Norske Dager i Oslo. Dette unike arrangementet innledes med en konferanse der eksperter diskuterer samarbeidsmuligheter mellom Frankrike og Norge innenfor spesifikke temaer.

Ved å delta i dette oppdraget får de utvalgte oppstartsbedriftene og SMB-ene en eksklusiv mulighet til å pitche på konferansen som arrangeres under Journées Franco-Norvégiennes, til å møte representanter for store norske oppdragsgivere under BtoB-møter, og til å delta på den årlige CCFN-gallamiddagen som byr på nettverksmuligheter i en uformell og prestisjefylt setting.

Temaet for 2023-utgaven vil være "A Franco-Norwegian Approach to the Circular Economy" og arrangeres i samarbeid med den franske ambassaden i Norge, den norske ambassaden i Frankrike, French Institute of Oslo, Innovasjon Norge og Circular Norway, samt partnerbedrifter (BNP Paribas, Capgemini Invent, Handelshøyskolen BI, SopraSteria, Yara International og TOMRA).

Påmelding til 2023-utgaven:

Register

Konferanse

2023-utgaven av den Fransk-Norske Dagen åpner med en konferanse ledet av Alexander Christiansen, administrerende direktør i Circular Norway, og med deltagelse av den franske handelsministeren Olivier Becht.

Et bredt spekter av foredragsholdere fra både forskning og industri vil være til stede.

Årlig gallamiddag

Etter konferansen fortsetter de Fransk-Norske Dagene med en gallamiddag i Gamle Logen.

Denne middagen er også en anledning til å belønne det selskapet som har gjort mest for å fremme handel og industriutveksling mellom Frankrike og Norge, ved å dele ut "Fransk-Norsk Trophee".

I 2022 samlet over 100 gjester seg til en ny utgave av gallamiddagen. Fransk-Norsk Trophy ble tildelt den anerkjente Handelshøyskolen BI.

Offisielle partnere 2023

Forrige Fransk-Norske Dager :

2021 UTGAVEN     2022 UTGAVEN

Close

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Close

Meld deg på vårt nyhetsbrev!