Fransk-Norsk Dag

Fransk-Norsk Dag

Hvert år siden 2005 har Norsk-Fransk Handelskammer invitert sine medlemmer og kontakter til Fransk-Norske Dager i Oslo. Dette unike arrangementet innledes med en konferanse der eksperter diskuterer samarbeidsmuligheter mellom Frankrike og Norge innenfor spesifikke temaer.

Ved å delta i dette oppdraget får de utvalgte oppstartsbedriftene og SMB-ene en eksklusiv mulighet til å pitche på konferansen som arrangeres under Journées Franco-Norvégiennes, til å møte representanter for store norske oppdragsgivere under BtoB-møter, og til å delta på den årlige CCFN-gallamiddagen som byr på nettverksmuligheter i en uformell og prestisjefylt setting.

Temaet for 2023-utgaven vil være "A Franco-Norwegian Approach to the Circular Economy" og arrangeres i samarbeid med den franske ambassaden i Norge, den norske ambassaden i Frankrike, French Institute of Oslo, Innovasjon Norge og Circular Norway, samt partnerbedrifter (BNP Paribas, Capgemini Invent, Handelshøyskolen BI, SopraSteria, Yara International og TOMRA).

Utgave 2023

 

 

 

 

Forrige Fransk-Norske Dager :

2021 UTGAVEN     2022 UTGAVEN

Konferanse

2023-utgaven av Journée Franco-Norvégienne ble åpnet med en konferanse ledet av Alexander Christiansen, administrerende direktør i Circular Norway, og med deltagelse av Olivier Becht, statsråd med ansvar for utenrikshandel, attraktivitet og fransk i utlandet, og Jan Christian Vestre, Norges nærings- og handelsminister.


Et bredt spekter av foredragsholdere var til stede, både fra forskning og industri.

Årlig gallamiddag

Etter konferansen fortsetter de Fransk-Norske Dagene med en gallamiddag i Gamle Logen.

Denne middagen er også en anledning til å belønne det selskapet som har gjort mest for å fremme handel og industriutveksling mellom Frankrike og Norge, ved å dele ut "Fransk-Norsk Trophy". 


I 2023 samlet over 100 gjester seg til en ny utgave av gallamiddagen. Le Fransk-Norsk Trophée fut remis à Schneider Electric Norge AS.

Offisielle partnere 2023

Close

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Close

Meld deg på vårt nyhetsbrev!