Våre arrangementer

Fransk-Norsk Handelskammer (FNHK) er en av de viktigste aktørene og pådriverne for fransk-norsk samarbeid. I tillegg til networking-arrangementer som blir arrangert gjennom hele året, organiserer vi også en årlig Fransk-Norsk Dag i Oslo. Fransk-Norsk Dag 2018 fant sted på BI 11.oktober 2018, og samlet over 200 deltagere og spesialister rundt temaet kunstig intelligens (AI). 

 

Young Chamber Oslo & Young Chamber Club Paris

Young Chamber Oslo (YCO) og Young Chamber Club Paris (YCCP) organiserer månedlige afterworks i sine respektive byer. YCO er gratis, og er et sosialt nettverk for å samle frankofone og frankofile unge i Oslo (25-35 år). YCCP tilbyr et medlemskap (mer info på Facebook-sidene) med hensikt å tilby flere forskjellige arrangementer utover afterworks. YCCP er et nettverk for norske og norgesvenner i Paris (20-35 år).

Les mer: Paris Oslo

Fransk-Norsk Dag 2018: Konferanse om kunstig intellegens

Siden 2005 har Fransk-Norsk Handelskammer (FNHK) invitert sine medlemmer til en årlig fransk-norsk dag i Oslo.

Dagen starter med en konferanse hvor vi inviterer eksperter innenfor forskjellige felt, og ser på muligheter for samarbeid mellom Norge og Frankrike på disse feltene.

11.oktober 2018 var rundt 200 deltagere samlet for å delta på får konferanse om kunstig intelligens på BI Norwegian Business School. Målet med konferansen var å se på hvilke strategiske, innovative, etiske og organisatoriske utfordringer og muligheter kunstig intelligens fører med seg.

Fransk-Norsk Dag 2019 vil markere vårt hundreårsjubileum og temaet for dagen blir "Sustainable Future". Konferansen vil holdes i Oslo.

Video Interessert i å bli sponsor?

Fransk-Norsk Dag 2018: Årlig gallamiddag

I tradisjonen tro blir Fransk-Norsk Dag avsluttet med en gallamiddag. Gallamiddagen 2018 ble holdt på Gamle Logen i Oslo.

På den årlige gallamiddagen belønner vi også den bedriften vi mener har gjort mest for å fremme fransk-norsk næringsliv i året som var. Vinneren tildeles "Fransk-Norsk Trophée".

Video Interessert i å bli sponsor?

French-Norwegian Technology Partnership Day

Every year, the French-Norwegian Chamber of Commerce (CCFN) organizes, in cooperation with NORWEP (Norwegian Energy Partners) and EVOLEN, the French-Norwegian Technology Partnership Day in Paris. For its 3rd edition in May 2018, the event focused on “Solutions for cleaner energy”, to get more insight into how the Energy industry develops solutions that minimize impact on the environment, both in Oil & Gas and also by applying solutions for offshore wind energy.

2018 EDITION

La French Rentrée

Hver september organiserer vi vår "French Rentrée" som er en mulighet for det fransk-norske fellesskapet å finne tilbake igjen etter sommeren. Mat, drikke, håndverk og gastronomi står i sentrum.

Kanskje er du heldig og vinner lotteriet! Ingen bedre måte å starte året på..

2018 EDITION BLI MED I 2019

Beaujolais Nouveau

Hver høst arrangerer handelskammeret smaking av 'Beaujoulais Nouveau' - i fransk tradisjons tro!

Lær mer
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin